Cultuurbeleid & Advies

Mijn naam is Rob Bangert (1963) . Door mijn brede achtergrond en ervaringen binnen de cultuursector, gecombineerd met mijn grote netwerk kan ik een breed scala van overheid, gemeenten en culturele instellingen goed adviseren. Mijn adviezen vinden hun basis in, en zijn gericht op de dagelijkse praktijk van gemeenten en instellingen. De adviezen vinden dan ook op natuurlijke wijze aansluiting bij de werkvloer van de diverse gemeenten en culturele instellingen.

Al ruim 22 jaar al ben ik werkzaam in het culturele veld. In verschillende functies heb ik méér dan 120 projecten in de culturele en sociaal-culturele sector geïnitieerd, georganiseerd en geregisseerd voor gemeenten en culturele instellingen. Ik vind het leuk om mijn kennis te delen en om samen met opdrachtgevers mogelijke antwoorden te vinden op bepaalde vraagstukken.

Cultuurbeleid advies

Plan van aanpak

Laat ik voorop stellen dat er meestal geen kant en klare oplossingen zijn . In deze complexe maatschappij, en binnen het culturele veld, zijn er voortdurend nieuwe ontwikkelingen waarop gereageerd moet worden. Dit vraagt om innovatief denken, creativiteit en om de durf tot veranderen. .

Indien u kiest voor een samenwerking met Cultuurbeleid & Advies bent u verzekerd van korter durende en praktische trajecten waarna u genoeg inzicht heeft om zelf verder te gaan. Deze werkwijze voorkomt dat dure rapporten in de laden verdwijnen zonder dat er ook maar iets verandert. Uiteraard werkt Cultuurbeleid & Advies met gedegen offertes waaraan we  ons houden.

Mijn advieskracht ligt zowel in de inhoudelijk kant deze sectoren (advisering over programmering, verander-vraagstukken, organisatie-ontwikkeling, strategievorming en gemeentelijke cultuurbeleid) als in de meer voorwaardelijke kant van (financiering, beleidsadvisering, bezuinigingsvraagstukken, fusies, verzelfstandigingen, directievoering en bestuurlijke vraagstukken). Vaak gaan de inhoudelijke kant en de voorwaardelijke kant nauw samen.

Als adviesbureau werk ik nauw samen met een netwerk van ervaren adviseurs. Op deze wijze is altijd de juiste expertise beschikbaar.


Cultuur

Ruime expertise op het gebied van strategie ontwikkeling culturele instellingen.

Cultuur

Ruime expertise op het gebied van strategie ontwikkeling culturele instellingen.

Beleid

Ruime expertise op het gebied van ontwikkeling gemeentelijk cultuurbeleid.

Beleid

Ruime expertise op het gebied van ontwikkeling gemeentelijk cultuurbeleid.

Advies

Specialist op het gebied van advisering en algemene ondersteuning.

Advies

Specialist op het gebied van advisering en algemene ondersteuning.

Kijk op deze pagina voor onze specifiek werkzaamheden.